Couture Tanning In Amsterdam: Op je lijf geschreven

0

Nieuwe Spray Tan Salons. Elke week komen er heel wat bij. In deze rubriek laten we je kennismaken met de ondernemers achter deze nieuwe tanning salons. Hoe zijn zij gestart? Hoe hebben zij de stap naar het ondernemerschap gemaakt? Hoe bevalt het hebben van een eigen spray tan service? Deze keer spraken we met Saskia van Couture Tanning in Amsterdam. Couture Tanning verzorgt spray tanning ‘Op Maat’ (vandaar de naam ‘Couture Tanning’) in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Buitenveldert, en omstreken. Saskia’s verhaal kun je hieronder lezen:

Bruin graag, maar dan zonder de nadelen van zonnen

“Een bruin kleurtje wilde ik altijd al graag, maar ik merkte dat ik door de zon en zonnebank vroegtijdige rimpeltjes begon te krijgen en ben opzoek gegaan naar een gezonde manier om een bruin tintje te krijgen. Bruinings-lotions en sprays bevielen mij niet, vanwege vlekkerige resultaten en korte duur. Mijn oog viel op een spray tan machine. Ik dacht, hiermee kan ik mijzelf tannen maar ook mijn vriendinnen blij mee maken. Omdat de reacties uit mijn omgeving hierover erg enthousiast waren, kwam van het een het ander en heb ik nu een professionele, mobiele spray tan service voor Amsterdam, Amstelveen, Buitenveldert, Diemen en omstreken.”

Mijn spray tan training

Over haar cursus vertelt Saskia: “Begin juni 2013 heb ik een cursus spray tanning doorlopen. De cursus werd verzorgt door Judith de Vries van Spray Tan Essentials en is mij buitengewoon goed bevallen. Alle kneepjes van het vak werden op een rustige en duidelijke manier uitgelegd en ook in het praktijkgedeelte had Judith erg veel geduld, wat fijn was, want het was natuurlijk best spannend om iemand voor de eerste keer een spray tan behandeling te geven.”

Oefenen, oefenen, oefenen

Na de cursus wist ik hoe ik een spray tan moest aanbrengen en brak er een periode aan van heel veel oefenen om het sprayen te perfectioneren. Doordat ik hiermee in de zomer begon, had ik geen problemen met het vinden van modellen die graag een mooi bruin tintje wilden, en op die manier heb ik erg veel ervaring kunnen opdoen en uiteindelijk perfect leren te sprayen.”

Spray tanning apparatuur & tanning lotions: kies het merk dat bij jou past

De keuze voor de juiste spray tan apparatuur kan een lastige lijken. Kies daarbij, naast de praktische redenen, ook voor het imago dat je met jouw spray tan service wilt opbouwen. Saskia gaat voor High-End Chique: daarom koos zij voor de HVLP (High Volume, Low Pressure) Apparatuur Pro Cube: “Ik werk met de Tanning Essentials Pro Cube en die bevalt mij uitstekend. Erg prettig in gebruik, licht, compact en het is fijn dat de machine over twee guns beschikt in plaats van een, zodat je gemakkelijk kunt overstappen van de ene naar de andere lotion, zonder daarvoor de gun schoon te hoeven spoelen.”

Tanning Vloeistof: Uitproberen & kiezen. Openstaan voor het juiste en tijdig je keuze herzien

Saskia was een tijdje op zoek naar de lotion die bij haar past. Daarbij is een keuze erg persoonlijk: wat de ene een fijn merk vindt, vindt de ander niets. Wat de ene een prachtige kleur vindt, vindt de ander onnatuurlijk. Zoveel mensen, zoveel meningen! Saskia vertelt hierover: “De keuze voor de tanning lotion die bij mij past was een zoektocht. Uiteindelijk is mijn keus gevallen op de tanning-lotions van Vani-T.”

I love… my own business!

“Het prettige aan een eigen bedrijfje vind ik dat jezelf je tijd kunt indelen. Verder wordt dit werk nooit saai omdat je steeds van werkplek verwisseld en met vele verschillende mensen werkt. Ik vind het belangrijk dat klanten zich bij mij op hun gemak voelen en tevreden zijn over hun spray tan. Want dat is nog wel het leukste aan mijn werk; de blije gezichten die je ziet wanneer ze zichzelf, na afloop, in de spiegel bekijken.
Het viel mij op dat de prijzen voor een spray tan behandeling aan huis, in de Randstad vrij hoog liggen en ik dacht, dat kan ook anders. Ik wil kwaliteit maar voor een betaalbare prijs leveren en daarmee onderscheid ik mij van mijn concurrenten.”

Toekomstdromen

“In de toekomst hoop ik uit te breiden door importeur te worden van een mooi spray tan merk. Ik heb daarvoor al een merk op het oog dat ook aan al mijn eisen voldoet, en in Nederland nog niet verkrijgbaar is.
Couture tanning verzorgt professionele spray tan behandelingen aan huis in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Buitenveldert en omgeving. Couture Tanning ook erg leuk voor (vrijgezellen)feestjes, vriendinnen-avondjes en verjaardagen. Of voor een spray tan party; een gezellige middag/avond met vriend(inn)en, collega’s of familie met als eindresultaat; iedereen een gezonde, stralende en zomerse teint. Couture Tanning heeft speciale tarieven voor meerdere personen.”

Meer informatie over Couture Tanning Amsterdam:

Couture Tanning biedt een spray tan service aan huis of op locatie in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Buitenveldert e.o. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met Couture Tanning op:

Contact & Details: www.couturetanning.nl

Gerelateerde artikelen:
Fashion’s Tan: Luxury Spray Tanning aan huis

Share.

Comments are closed.